GARENA GARA
TALDEAREN IBILBIDEA BILTZEN DUEN DOKUMENTALA

GARENA GARA – DVD

10,00

2017ko azaroan Gernikako Iparragirre Rock Elkartean grabatutako dokumentala. Zuzeneko irudiak azaroaren 18an grabatu ziren azken kontzertuan.

Formatua: DVD.
Iraupena: 72 minutu.
Azpitituluak: Gazteleraz.

99 stockean

Ibilbidea

2004an hasi genuen taldearen ibilbidea, Arratzuko (Bizkaia) eskola zaharrean batzen hasi ginenean. Ordutik, bina maketa (2004, 2006) eta lau disko (2008,2010, 2012, 2016) kaleratu ditugu, eta kontzertu ugari eskaini ere Euskal Herriko bazter guztietatik zehar.

2014ko abuztuan, "Mundu kodifikatuen atzean" diskoaren azken kontzertuarekin batera, Remenen azken kontzertua etorri zen. Hala ere, hirukote bezala indarrak atera eta azken lana kaleratu genuen 2016ko udaran, SARKOR izenburupean.

Azken diskoarekin hirukote bezala aritu ostean, 2017 ko azaroan taldearen azken agur kontzertua eman genuen Iparragirren. GARENA GARA azken DVDa ere bertan grabatu genuen.

GU GARENA GARA 2004-2017

Diskografia
Kontzertuak
Zerrenda guztia ikusi
  • 2004
  • 2004/08/14 GERNIKA
  • 2005
  • 2005/03/12 IPARRAGIRRE
  • 2005/03/27 MARKINA GAZTEMUGI
  • 2005/05/13 ARRATZU
  • 2005/06/24 BELENDIZ
  • 2005/07/29 FORU
  • 2005/08/05 NATXITXU
  • 2005/08/15 GERNIKA
  • 2005/09/02 ARTEAGA
  • 2005/11/12 SANTURTZI
  • 2005/11/19 MARKINA
  • 2005/12/09 AULESTI
  • 2005/12/23 LEMOA
  • 2006
  • 2006/01/05 ZORROTZA
  • 2006/02/10 BASAURI
  • 2006/02/11 ANOETA
  • 2006/02/18 ASTRA GERNIKA
  • 2006/03/04 DURANGO
  • 2006/03/31 ANDOAIN
  • 2006/04/22 FIGUERES
  • 2006/04/29 LORATEGIETA
  • 2006/05/07 MUNGIA
  • 2006/05/19 ABADINO
  • 2006/05/26 AJANGIZ
  • 2006/06/02 ARRATZU
  • 2006/06/17 ASTRA GERNIKA
  • 2006/07/07 ONDARRU
  • 2006/07/15 BAKIO
  • 2006/07/24 BUSTURI
  • 2006/07/28 FORU
  • 2006/08/04 NATXITXU
  • 2006/08/16 GERNIKA
  • 2006/10/27 ELGETA
  • 2006/10/28 IPARRAGIRRE
  • 2006/11/03 LEITZA
  • 2006/11/10 ABADINO
  • 2006/12/02 TXIRRIN TXOKOA
  • 2006/12/15 AULESTI
  • 2007
  • 2007/01/19 PLATERUENA DURANGO
  • 2007/03/22 GASTEIZ
  • 2007/03/30 NORTE TABERNA
  • 2007/04/21 ZESTOA
  • 2007/04/28 LORATEGIETA
  • 2007/05/04 EZKIO-ITSASO
  • 2007/05/05 ASTRA GERNIKA
  • 2007/05/12 ZALLA
  • 2007/05/19 LEIOA
  • 2007/06/01 BONBERENEA TOLOSA
  • 2007/06/02 SEBER ALTUBE
  • 2007/06/22 ARRASATE
  • 2007/07/07 AMOROTO
  • 2007/07/20 OTXANDIO
  • 2007/07/27 FORU
  • 2007/08/02 MENDEXA
  • 2007/08/20 BILBO 7KATU
  • 2007/09/23 ASTRA GAZTETXEA
  • 2008
  • 2008/04/12 DURANGOKO PLATERUENA
  • 2008/04/19 BERRIZ
  • 2008/05/10 GERNIKA
  • 2008/05/15 ARABATAKADA GASTEIZ
  • 2008/05/16 BERMEOKO KAFE ANTZOKIA
  • 2008/06/15 ARABA EUSKARAZ BASTIDA
  • 2008/06/20 ARIZKUN
  • 2008/06/27 ARANTZAZU
  • 2008/06/28 AMARA DONOSTI
  • 2008/07/05 AMOROTO
  • 2008/07/19 BAKIO
  • 2008/07/26 ISPASTER
  • 2008/08/01 FORU
  • 2008/08/03 ETXARRI-ARANATZ
  • 2008/08/05 GEREDIAGA
  • 2008/08/08 NATXITXU
  • 2008/08/09 GETARIA
  • 2008/08/15 DONOSTI
  • 2008/08/16 GERNIKA
  • 2008/08/19 BILBO
  • 2008/09/12 ELORRIOKO GAZTEXEA
  • 2008/10/3 KAFE ANTZOKIA BILBO
  • 2008/10/11 MUNGIA GAZTE EGUNA
  • 2008/10/18 DURANGO TXOSNAK
  • 2008/11/01 MUTRIKUKO GAZTETXEA
  • 2008/11/08 ABADINO GAZTETXEA
  • 2008/12/20 ARRASATE GAZTETXEA
  • 2009
  • 2009/01/02 BERGARA
  • 2009/01/03 ANDOAIN
  • 2009/01/16 ZALLA
  • 2009/01/17 MARKINA
  • 2009/01/23 GETARIA
  • 2009/01/24 EUBA
  • 2009/01/31 GASTEIZ
  • 2009/02/14 ONDARRUKO KAFE ANTZOKIA
  • 2009/02/27 PLATERUENA DURANGO
  • 2009/03/07 ZIZUR NAGUSIA
  • 2009/03/21 TRINKETE
  • 2009/05/09 GETXO
  • 2009/05/16 GERNIKA GAZTETXEA
  • 2009/05/23 ZORNOTZA
  • 2009/06/13 ROCK&RALLY
  • 2009/06/19 HARO
  • 2009/07/03 AMOROTO
  • 2009/07/04 MUNGIA
  • 2009/07/24 MORGA
  • 2009/07/30 AMARA
  • 2009/08/07 NATXITXU
  • 2009/08/21 KASKAGORRI BILBO
  • 2010
  • 2010/07/30 FORU
  • 2010/08/09 GASTEIZ
  • 2010/08/15 GERNIKAKO
  • 2010/10/02 ZALLA
  • 2010/10/29 GETARIA
  • 2010/12/08 DURANGOKO AZOKA
  • 2010/12/10 ELGETA KAFE ANTZOKIA
  • 2011
  • 2011/01/28 DOKA ANTZOKIA DONOSTI
  • 2011/03/19 GERNIKA
  • 2011/03/25 ELORRIO
  • 2011/04/01 KUKUTZA REKALDE
  • 2011/04/09 BERGARA
  • 2011/04/30 LEKUNBERRI
  • 2011/05/14 ZORNOTZA
  • 2011/05/14 LEKEITO
  • 2011/05/27 MARKINA
  • 2011/05/28 ETXARRI-ARANATZ
  • 2011/06/04 ROCK&RALLY V
  • 2011/06/11 LEZO
  • 2011/06/12 EGIN DEZAGUN URRATSA
  • 2011/06/18 MUXIKA
  • 2011/06/24 IBARRANGELU
  • 2011/07/22 MUTRIKU
  • 2011/07/23 ELIZONDO
  • 2011/08/21 KASKAGORRI BILBO
  • 2012
  • 2012/04/21 GERNIKA
  • 2012/06/16 MUXIKA
  • 2012/07/06 BUSTURI
  • 2012/07/22 ARRIGORRIAGA
  • 2012/08/10 LURGORRI
  • 2012/08/11 AMURRIO
  • 2012/08/17 DEBA
  • 2012/09/28 ARRETXINAGA
  • 2013
  • 2013/02/16 USURBIL
  • 2013/02/22 MARKINA
  • 2013/03/02 ASTRA GERNIKA
  • 2013/03/09 ZALDIBAR
  • 2013/03/14 GORA TABERNA GASTEIZ
  • 2013/04/05 DRUMGORRI LAUDIO
  • 2013/04/13 BUSTURI
  • 2013/04/20 LARRABETZU
  • 2013/05/10 AJANGIZ
  • 2013/05/11 KANTINA LEKUNBERRI
  • 2013/05/18 ZALLA
  • 2013/06/15 MUXIKA
  • 2013/06/21 JUDIMENDI
  • 2013/07/06 ERANDIO
  • 2013/07/12 MARKINA
  • 2013/07/19 AKORDA
  • 2013/07/24 MORGA
  • 2013/07/25 KORTEZUBI
  • 2013/09/07 UGAO
  • 2013/11/02 BONBERENEA
  • 2013/11/08 ANOETA
  • 2013/11/09 ERROMO
  • 2014
  • 2014/02/08 AZPEITI
  • 2014/03/14 LEKUEK FESTIBALA
  • 2014/03/15 GASTEIZKO GAZTEXEA
  • 2014/04/04 PORTUKO RANPI ONDARRU
  • 2014/04/05 ZAMUDIO
  • 2014/05/03 GALDAKAO
  • 2014/05/10 SOPELA
  • 2014/05/31 ELORRIO
  • 2014/06/01 IBILALDIA GERNIKA
  • 2014/06/14 MUXIKA
  • 2014/06/21 ABUSU
  • 2014/07/04 LESAKA
  • 2014/07/12 IRUÑEA
  • 2014/07/24 ELIZONDO
  • 2014/08/07 GAZTE KARPA GASTEIZ
  • 2014/08/09 LURGORRI
  • 2016
  • 2016/06/03 ROCK&RALLY
  • 2016/06/11 IGORRE
  • 2016/06/25 JUDIMENDI
  • 2016/07/09 ERMU
  • 2016/08/06 GAZTE KARPA GASTEIZ
  • 2016/09/23 AULESTI
  • 2016/11/12 ZOLLO
  • 2016/11/26 LAUDIO
  • 2016/12/02 AHOTSENEA DURANGO
  • 2016/12/17 UGAO
  • 2017
  • 2017/01/13 LARRABETZU
  • 2017/01/21 SANBI BARAKALDO
  • 2017/03/25 ASTRA GERNIKA
  • 2017/05/12 DERIO
  • 2017/05/20 ONDARRU
  • 2017/06/10 MUXIKA
  • 2017/07/06 LESAKA
  • 2017/08/05 GASTEIZ
  • 2004
  • 2004/08/14 GERNIKA
  • 2005
  • 2005/03/12 IPARRAGIRRE
  • 2005/03/27 MARKINA GAZTEMUGI
  • 2005/05/13 ARRATZU
  • 2005/06/24 BELENDIZ
  • 2005/07/29 FORU
  • 2005/08/05 NATXITXU
  • 2005/08/15 GERNIKA
  • 2005/09/02 ARTEAGA
  • 2005/11/12 SANTURTZI
  • 2005/11/19 MARKINA
  • 2005/12/09 AULESTI
  • 2005/12/23 LEMOA
  • 2006
  • 2006/01/05 ZORROTZA
  • 2006/02/10 BASAURI
  • 2006/02/11 ANOETA
  • 2006/02/18 ASTRA GERNIKA
  • 2006/03/04 DURANGO
  • 2006/03/31 ANDOAIN
  • 2006/04/22 FIGUERES
  • 2006/04/29 LORATEGIETA
  • 2006/05/07 MUNGIA
  • 2006/05/19 ABADINO
  • 2006/05/26 AJANGIZ
  • 2006/06/02 ARRATZU
  • 2006/06/17 ASTRA GERNIKA
  • 2006/07/07 ONDARRU
  • 2006/07/15 BAKIO
  • 2006/07/24 BUSTURI
  • 2006/07/28 FORU
  • 2006/08/04 NATXITXU
  • 2006/08/16 GERNIKA
  • 2006/10/27 ELGETA
  • 2006/10/28 IPARRAGIRRE
  • 2006/11/03 LEITZA
  • 2006/11/10 ABADINO
  • 2006/12/02 TXIRRIN TXOKOA
  • 2006/12/15 AULESTI
  • 2007
  • 2007/01/19 PLATERUENA DURANGO
  • 2007/03/22 GASTEIZ
  • 2007/03/30 NORTE TABERNA
  • 2007/04/21 ZESTOA
  • 2007/04/28 LORATEGIETA
  • 2007/05/04 EZKIO-ITSASO
  • 2007/05/05 ASTRA GERNIKA
  • 2007/05/12 ZALLA
  • 2007/05/19 LEIOA
  • 2007/06/01 BONBERENEA TOLOSA
  • 2007/06/02 SEBER ALTUBE
  • 2007/06/22 ARRASATE
  • 2007/07/07 AMOROTO
  • 2007/07/20 OTXANDIO
  • 2007/07/27 FORU
  • 2007/08/02 MENDEXA
  • 2007/08/20 BILBO 7KATU
  • 2007/09/23 ASTRA GAZTETXEA
  • 2008
  • 2008/04/12 DURANGOKO PLATERUENA
  • 2008/04/19 BERRIZ
  • 2008/05/10 GERNIKA
  • 2008/05/15 ARABATAKADA GASTEIZ
  • 2008/05/16 BERMEOKO KAFE ANTZOKIA
  • 2008/06/15 ARABA EUSKARAZ BASTIDA
  • 2008/06/20 ARIZKUN
  • 2008/06/27 ARANTZAZU
  • 2008/06/28 AMARA DONOSTI
  • 2008/07/05 AMOROTO
  • 2008/07/19 BAKIO
  • 2008/07/26 ISPASTER
  • 2008/08/01 FORU
  • 2008/08/03 ETXARRI-ARANATZ
  • 2008/08/05 GEREDIAGA
  • 2008/08/08 NATXITXU
  • 2008/08/09 GETARIA
  • 2008/08/15 DONOSTI
  • 2008/08/16 GERNIKA
  • 2008/08/19 BILBO
  • 2008/09/12 ELORRIOKO GAZTEXEA
  • 2008/10/3 KAFE ANTZOKIA BILBO
  • 2008/10/11 MUNGIA GAZTE EGUNA
  • 2008/10/18 DURANGO TXOSNAK
  • 2008/11/01 MUTRIKUKO GAZTETXEA
  • 2008/11/08 ABADINO GAZTETXEA
  • 2008/12/20 ARRASATE GAZTETXEA
  • 2009
  • 2009/01/02 BERGARA
  • 2009/01/03 ANDOAIN
  • 2009/01/16 ZALLA
  • 2009/01/17 MARKINA
  • 2009/01/23 GETARIA
  • 2009/01/24 EUBA
  • 2009/01/31 GASTEIZ
  • 2009/02/14 ONDARRUKO KAFE ANTZOKIA
  • 2009/02/27 PLATERUENA DURANGO
  • 2009/03/07 ZIZUR NAGUSIA
  • 2009/03/21 TRINKETE
  • 2009/05/09 GETXO
  • 2009/05/16 GERNIKA GAZTETXEA
  • 2009/05/23 ZORNOTZA
  • 2009/06/13 ROCK&RALLY
  • 2009/06/19 HARO
  • 2009/07/03 AMOROTO
  • 2009/07/04 MUNGIA
  • 2009/07/24 MORGA
  • 2009/07/30 AMARA
  • 2009/08/07 NATXITXU
  • 2009/08/21 KASKAGORRI BILBO
  • 2010
  • 2010/07/30 FORU
  • 2010/08/09 GASTEIZ
  • 2010/08/15 GERNIKAKO
  • 2010/10/02 ZALLA
  • 2010/10/29 GETARIA
  • 2010/12/08 DURANGOKO AZOKA
  • 2010/12/10 ELGETA KAFE ANTZOKIA
  • 2011
  • 2011/01/28 DOKA ANTZOKIA DONOSTI
  • 2011/03/19 GERNIKA
  • 2011/03/25 ELORRIO
  • 2011/04/01 KUKUTZA REKALDE
  • 2011/04/09 BERGARA
  • 2011/04/30 LEKUNBERRI
  • 2011/05/14 ZORNOTZA
  • 2011/05/14 LEKEITO
  • 2011/05/27 MARKINA
  • 2011/05/28 ETXARRI-ARANATZ
  • 2011/06/04 ROCK&RALLY V
  • 2011/06/11 LEZO
  • 2011/06/12 EGIN DEZAGUN URRATSA
  • 2011/06/18 MUXIKA
  • 2011/06/24 IBARRANGELU
  • 2011/07/22 MUTRIKU
  • 2011/07/23 ELIZONDO
  • 2011/08/21 KASKAGORRI BILBO
  • 2012
  • 2012/04/21 GERNIKA
  • 2012/06/16 MUXIKA
  • 2012/07/06 BUSTURI
  • 2012/07/22 ARRIGORRIAGA
  • 2012/08/10 LURGORRI
  • 2012/08/11 AMURRIO
  • 2012/08/17 DEBA
  • 2012/09/28 ARRETXINAGA
  • 2013
  • 2013/02/16 USURBIL
  • 2013/02/22 MARKINA
  • 2013/03/02 ASTRA GERNIKA
  • 2013/03/09 ZALDIBAR
  • 2013/03/14 GORA TABERNA GASTEIZ
  • 2013/04/05 DRUMGORRI LAUDIO
  • 2013/04/13 BUSTURI
  • 2013/04/20 LARRABETZU
  • 2013/05/10 AJANGIZ
  • 2013/05/11 KANTINA LEKUNBERRI
  • 2013/05/18 ZALLA
  • 2013/06/15 MUXIKA
  • 2013/06/21 JUDIMENDI
  • 2013/07/06 ERANDIO
  • 2013/07/12 MARKINA
  • 2013/07/19 AKORDA
  • 2013/07/24 MORGA
  • 2013/07/25 KORTEZUBI
  • 2013/09/07 UGAO
  • 2013/11/02 BONBERENEA
  • 2013/11/08 ANOETA
  • 2013/11/09 ERROMO
  • 2014
  • 2014/02/08 AZPEITI
  • 2014/03/14 LEKUEK FESTIBALA
  • 2014/03/15 GASTEIZKO GAZTEXEA
  • 2014/04/04 PORTUKO RANPI ONDARRU
  • 2014/04/05 ZAMUDIO
  • 2014/05/03 GALDAKAO
  • 2014/05/10 SOPELA
  • 2014/05/31 ELORRIO
  • 2014/06/01 IBILALDIA GERNIKA
  • 2014/06/14 MUXIKA
  • 2014/06/21 ABUSU
  • 2014/07/04 LESAKA
  • 2014/07/12 IRUÑEA
  • 2014/07/24 ELIZONDO
  • 2014/08/07 GAZTE KARPA GASTEIZ
  • 2014/08/09 LURGORRI
  • 2016
  • 2016/06/03 ROCK&RALLY
  • 2016/06/11 IGORRE
  • 2016/06/25 JUDIMENDI
  • 2016/07/09 ERMU
  • 2016/08/06 GAZTE KARPA GASTEIZ
  • 2016/09/23 AULESTI
  • 2016/11/12 ZOLLO
  • 2016/11/26 LAUDIO
  • 2016/12/02 AHOTSENEA DURANGO
  • 2016/12/17 UGAO
  • 2017
  • 2017/01/13 LARRABETZU
  • 2017/01/21 SANBI BARAKALDO
  • 2017/03/25 ASTRA GERNIKA
  • 2017/05/12 DERIO
  • 2017/05/20 ONDARRU
  • 2017/06/10 MUXIKA
  • 2017/07/06 LESAKA
  • 2017/08/05 GASTEIZ
Agurrak

Idatzi agur berri bat bisita liburuan

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
1 entry.
Alvaro Alvaro
AUpa Sarkor.... Gernikar askoren biziko parte eder baten oinarri musikala ta Txortx ek dinon moduen Euskal Herriko talde onena duda barik...
AUpa Sarkor.... Gernikar askoren biziko parte eder baten oinarri musikala ta Txortx ek dinon moduen Euskal Herriko talde onena duda barik...